Telenet Cloud Online Help

Outlook Web Access openen

Via de Outlook Web Access (OWA) kunt u vanop elke computer met een internetverbinding connecteren naar uw mailbox op onze Exchange 2007 server. Zo is het niet nodig om op elke PC een mailclient te configureren voor het gebruik van uw mailbox.

Surf naar https://webmail.hostedexchange.be/ om OWA te openen. Volgend scherm verschijnt:Selecteer de optie openbare of particuliere computer:

  • Kies "Dit is een openbare of gedeelde computer" indien u niet de enige bent die de computer gebruikt. Bij deze optie wordt uw ingelogde sessie minder lang actief gehouden wanneer u deze voor een bepaalde tijd niet actief gebruikt. Vergewis u er ook van dat u uitlogt wanneer u de sessie wenst te beëindigen.
  • Kies "Dit is een particuliere computer" wanneer u de enige bent die de computer gebruikt waarop u inlogt. De server laat een langere periode van inactiviteit toe alvorens er automatisch wordt uitgelogd. Ook wordt uw e-mail adres (login adres) opgeslagen in uw browser.

    • Selecteer eventueel de optie "Outlook Web Access Light":
      Met deze optie zijn er minder zaken mogelijk in de OWA. Deze optie kan enkel ingesteld worden indien u Microsoft Internet Explorer gebruikt als internetbrowser. Alle andere browsers, zoals Firefox en Google Chrome, zullen altijd de Light versie van OWA gebruiken!
  • Log in met uw mailadres en uw wachtwoord (dezelfde als waarmee u inlogt in uw Outlook) en klik "Aanmelden". Uw mailbox wordt nu geopend in Outlook Web Access, met de door u ingestelde opties.
4 (1)
Artikel waardering (1 stem(men))
Geef een waardering aan dit artikel
Bijlagen
Er zijn geen bijlagen voor dit artikel.
Gerelateerde artikels
Wat zijn de time-outs voor Outlook Web Access/App?
1913 keer bekeken sedert Wed, Jul 18, 2012
Gedeelde agenda openen in Outlook Web Access
10430 keer bekeken sedert Wed, Apr 15, 2009
Verwijderde mails terughalen via recover deleted items in Outlook Web Access (OWA) - Exchange 2010
9720 keer bekeken sedert Tue, Oct 8, 2013
Taal van mailbox aanpassen in Outlook Web Access
10085 keer bekeken sedert Fri, Aug 7, 2009
Verwijderde mails terughalen via recover deleted items in Outlook Web Access (OWA) - Exchange 2007
9919 keer bekeken sedert Thu, Aug 30, 2012
E-mail forwarding rules aanmaken in Outlook Web Access
8290 keer bekeken sedert Mon, May 25, 2009