Telenet Cloud Online Help

Waarom kiezen voor een Dynamic Cloud?

Met de Dynamic Cloud van Telenet/Hostbasket hebt u de voordelen van een eigen flexibel datacenter, zonder de investering en de zorgen. Onze jarenlange ervaring in serverbeheer, waar reeds meer dan 1.200 klanten gebruik van maken, is de beste garantie voor een optimale dienstverlening voor servers.


Alle voordelen van de Dynamic Cloud op een rijtje :

Volledige controle

U behoudt volledige controle over uw virtuele servers in de Dynamic Cloud via het MyAccount online controlepaneel. Bovendien hebt u volledige beheersrechten over uw virtuele servers zodat u zelf de software kunt installeren en instellen naar uw wensen.

Gemakkelijk uit te breiden

Nieuwe servers kunnen heel snel geactiveerd worden en technische aanpassingen worden à la minute uitgevoerd via het MyAccount online Control Panel. Om een hogere werklast op de server op te vangen kunt u het geheugen, het aantal processoren en de opslagcapaciteit van uw virtuele servers verhogen zonder manuele tussenkomst van Telenet/Hostbasket. U doet de instellingen via het MyAccount online Control Panel en uw aangepaste server is onmiddellijk beschikbaar na reboot!

Voordelig

U kunt zelf automatisch via het MyAccount online Control Panel uw virtuele servers op- of afwaarderen afhankelijk van uw behoeftes en budget. Daarom wordt er iedere dag gemonitord hoeveel servers en welke systeemresources u gebruikt. Aan het einde van de maand ontvangt u hiervan een factuur met een gedetailleerd overzicht per dag. U betaalt alleen wat u effectief nodig hebt.

Veilig

Iedere virtuele server is volledige geïsoleerd van de andere virtuele servers. Er is geen invloed van andere gebruikers op de dezelfde fysieke server. Bovendien zijn alle servers beschermd door middel van een hardware firewall.

Hoge beschikbaarheid

Uw virtuele servers staan in de Dynamic Cloud op verschillende fysieke servers. Is er een probleem op een fysieke server, dan worden de virtuele servers automatisch verhuisd naar andere fysieke servers. Dankzij de vMotion technologie is er geen onbeschikbaarheid tijdens het omschakelen.

Inactieve servers

Servers die u niet gebruikt (bijv. alleen voor testdoeleinden) kunt u tijdelijk uitschakelen. Voor die servers wordt het geheugen en de processor niet gefactureerd. Op het moment dat u de servers terug nodig hebt, start u ze opnieuw op en werken ze verder met dezelfde originele instellingen. Voordelig en handig!

Geen contractperiode

In uw Dynamic Cloud kunt u op ieder moment nieuwe virtuele servers opzetten en stopzetten. De kosten van uw server wordt dagelijks berekend aan de hand van de ingestelde resources met een minimum activiteit van 15 minuten. Geen lange contract periode. Zo behoudt u een maximale flexibiliteit en neemt u geen enkel risico!

Wij bieden u 2 samenwerkingsmodellen:

Het Consumption model is een formule op dagbasis en is ideaal voor alle servers die regelmatig worden aangepast of wanneer u niet goed kunt inschatten welke resources u nodig hebt.

Voor een stabiele infrastructuur of een meer voorspelbaar verbruik kunt u kiezen voor een prepaid maandelijks Subscription model met interessante kortingen. 0 (0)
Artikel waardering ()
Geef een waardering aan dit artikel
Bijlagen
Er zijn geen bijlagen voor dit artikel.
Gerelateerde artikels
Hoe kan ik mijn Dynamic Cloud server starten en stoppen?
2007 keer bekeken sedert Wed, Apr 30, 2014
Hoe zie ik hoeveel mijn Dynamic Cloud server per dag kost?
956 keer bekeken sedert Wed, Apr 30, 2014
Welke uitgaande mailserver kan ik gebruiken voor Cloud servers?
1984 keer bekeken sedert Mon, Jul 16, 2012
Hoe kan ik de resources van mijn Dynamic Cloud upgraden/bijwerken?
1033 keer bekeken sedert Wed, Apr 30, 2014
Hoe configureer ik een nieuw IPv6-adres op mijn server?
1285 keer bekeken sedert Tue, Apr 14, 2015
Hoe wordt de prijs van mijn Microsoft SQL Server licentie bepaald op Dynamic Cloud?
1876 keer bekeken sedert Mon, Apr 28, 2014
Welke besturingssystemen zijn beschikbaar voor virtuele servers in Dynamic Cloud?
4167 keer bekeken sedert Tue, Jan 19, 2016
Hoelang duurt het alvorens ik een nieuwe cloudserver kan gebruiken na activatie?
1020 keer bekeken sedert Mon, Apr 28, 2014
Welke software kan ik gebruiken in de Dynamic Cloud?
1116 keer bekeken sedert Mon, Apr 28, 2014
Hoe kan ik e-mails versturen vanuit de Dynamic Cloud?
3619 keer bekeken sedert Thu, Aug 5, 2010