Telenet Cloud Online Help

Hoe kan ik mijn Dynamic Cloud server tijdelijk uitschakelen en wat gebeurt er met mijn gedane instellingen?

1. Log in op uw MyAccount

2. Kies "Server & Cloud"
3. Selecteer uw virtuele server
4. Klik op het settings-icon
5. Kies vervolgens "sluit server af"
 
 
  • De server, inclusief alle gegevens, applicaties en instellingen blijven dan bestaan. Later kunt u de server terug opstarten en verder werken waar u gestopt was.
  • Bij het tijdelijk uitschakelen van de server wordt het processor- en geheugenverbruik niet verder aangerekend.
  • Opgelet: Er is een verschil tussen de server uitschakelen en de server verwijderen! Bij het verwijderen van de server worden ook alle gegevens gewist!
 
Is uw dynamic cloud van voor mei 2014? Klik hier
 
0 (0)
Artikel waardering ()
Geef een waardering aan dit artikel
Bijlagen
Er zijn geen bijlagen voor dit artikel.
Gerelateerde artikels