Wat zijn de voordelen van Exchange 2010?


De nieuwe versie van Exchange helpt bedrijven hun kosten te verlagen, verhoogt de beschikbaarheid van hun e-mailomgeving en stelt de gebruikers in staat hun e-mail sneller af te handelen. Enkele voordelen:

  1. Snellere opslag en grotere mailboxen. Met de nieuwste Exchange Server 2010 versie is de opslag en het opvragen van data vele malen sneller geworden in vergelijking met Exchange Server 2007. De opgeslagen gegevens zijn bovendien beter beveiligd. Ook wordt een mailbox omvang van 1-2 GB haalbaar.
  2. Ingebouwde archiveringsfuncties. Medewerkers kunnen met Exchange 2010 voortaan een persoonlijk archief maken. De opslag van e-mails en het zoeken in meerdere mailboxen is eveneens vereenvoudigd.
  3. Verbeterde Outlook Web Access (OWA). Exchange Server 2010 integreert op vlak van OWA een aantal nieuwe features, zoals ondersteuning in meerdere browsers (bv. Firefox en Safari), side-by-side vergelijking van agenda’s en de toevoeging van een controlepaneel dat enkele administratieve rechten toekent aan de gebruiker.
  4. Cloud-vriendelijk. Exchange 2010 is van nature multi-tenant, zodat de mailboxen ook in de cloud kunnen draaien: u kunt uw mails raadplegen waar dan ook, wanneer dan ook.


Artikelnummer: 2652
Aangemaakt door: Mon, Aug 27, 2012 1:16 PM
Laatst bijgewerkt: Wed, Sep 26, 2012 1:24 PM
Aangemaakt door: Nick Corne [nick.corne@hostbasket.com]

Online URL: https://onlinehelp.cloud.telenet.be/article.php?id=2652